logo
logo

Lépj velünk kapcsolatba

Awesome Image Awesome Image

Grafikai tervezés

Szenvedélyünk és elkötelezettségünk, hogy vállalkozásod egyedi stílusát és üzenetét vizuálisan megjelenítsük

Bízunk benne, hogy a kreativitásunk és tapasztalatunk révén képesek vagyunk meghatározó és hatékony megjelenést teremteni a digitális és nyomtatott térben egyaránt

  • + Logótervezés
  • + Arculattervezés és Branding
  • + Webdesign és Fejlesztés
  • + Nyomtatott anyagok tervezése
  • + Csomagolástervezés
  • + Social Media Grafika
Awesome Image
Awesome Image
Konzultáció

Alapelvünk, hogy személyes megbeszélések útján, a Megrendelő szolgáltatásait, termékeit valamint egyedi igényeit megismerjük, felmérjük, hogy a lehető legtökéletesebb arculatot dolgozzuk ki számukra

Kreatív folyamat

Koncepciótervezés és egyedi grafikai megoldások kidolgozása

Visszajelzés és finomítás

Folyamatos visszajelzést biztosítunk, hogy az elképzelések és várakozások minden időben és formában tükröződjenek a végső munkában

Átadás

A végső munka átadása a megfelelő formátumban és támogatás a további felhasználáshoz

Miért érdemes minket választanod?

Grafikai tervezés

Minden ügyfelünknek egyedi megoldásokat biztosítunk, melyek pontosan tükrözik a vállalkozásuk brandjét és céljait. Folyamatos kreatív megközelítésünk révén olyan projekteket hozunk létre, amelyek kiemelik és megkülönböztetik vállalkozásod a versenytársaktól. Magasan képzett, tapasztalt és munkájuk iránt elkötelezett, szenvedélyes szakemberekből álló csapatunk minden projektet odaadással és precizitással kezel, hogy kiváló minőségű munkát szállítson. Nyitottak vagyunk a visszajelzéseidre és igényeidre, hogy a végeredmény tökéletesen illeszkedjen elvárásaidhoz.

Szolgáltatásaink

Egyedi logók tervezése, amelyek nem csupán a vállalkozásodat képviselik, hanem mélyebb üzenetet hordoznak magukban. Az átfogó arculattervezés részeként gondoskodunk a színvilágról, tipográfiáról és a grafikai elemek összehangolásáról, hogy a márkád teljes egészként jelenhessen meg.

Modern, felhasználóbarát és reszponzív weboldalak tervezése és fejlesztése. A célunk egy olyan digitális platform létrehozása, amely nem csak esztétikus, hanem hatékony eszköz is az ügyfelekkel való kommunikácóban és az online jelenlét erősítésében.

Nyomtatott és digitális formátumú kommunikációs anyagok tervezése. Legyen szó brosúrákról, poszterekről, infografikákról vagy bármilyen más vizuális elemről, mi segítünk.

A közösségi média platformokhoz adaptált grafikák tervezése, hogy a vállalkozás meghívó és vonzó legyen online közösségek számára.

Az általunk nyújtott szolgáltatások között szerepel az is, hogy lehetőséget biztosítunk számodra a grafikai anyagok nyomdai kivitelezésére, melyet nyomdaipari partnereink biztosítanak számunkra. Legyen szó névjegykártyáról, brosúráról, plakátról, molinóról, vagy akár gépjármű matricáról, mindent megtalálsz szolgáltatásaink között. Fontos: mivel üzleti partnereink végzik a nyomdaipari tevékenységet, így külön árajánlatot adunk a nyomtatásba kerülő termékek vonatkozásában. Csapatunk segítséget nyújt a nyomdai előkészületekben, mint például a formátumok optimalizálása, színek kalibrálása és más technikai részletek, hogy a kész anyagok kifogástalanul nyomtathatók legyenek.

Dolgozzunk együtt

Lépj velünk kapcsolatba!