logo
logo

Lépj velünk kapcsolatba

Awesome Image Awesome Image

Fotózás és videó szolgáltatás

Kifejezetten arra specializálódtunk, hogy emlékezetes és lenyűgöző vizuális tartalmakat készítsünk ügyfeleinknek

Az érzelmek, történetek és pillanatok megörökítése az, amiben kiemelkedünk

  • + Portréfotók és családi fotózás
  • + Rendezvényfotózás
  • + Termék- és reklámfotózás
  • + Kreatív és professzionális videók
  • + Reklámvideók
  • + Drón- és légifelvételek
Awesome Image
Awesome Image
Esküvői fotózás

Arra törekszünk, hogy örökké emlékezetes pillanatokat rögzítsünk a Nagy napotokról!

Portré fotózás

Legyen szó családi-, gyermekfotózásról vagy akár egyéni portrékról, célunk, hogy valódi és érzelmekkel teli pillanatokat örökítsünk meg.

Esemény- és rendezvény fotózás

Cégeknek, szervezeteknek és magánszemélyeknek egyaránt kínálunk professzionális esemény- és rendezvényfotózási szolgáltatást.

Kreatív tartalmak

A kreatív fotózáson keresztül egyedi stílust és hangulatot teremtünk, amely tükrözi az ügyfél személyiségét, vagy a cég/szervezet arculatát.

Minden pillanat számít – varázslatot csempészünk az apró részletekbe

Fotózás szolgáltatás

Szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk, beleértve az esküvői fotózást, portréfotózást, üzleti fotózást, valamint különböző rendezvények és események dokumentálását. A személyes találkozásokon keresztül igyekszünk megismerni ügyfeleink elképzeléseit és igényeit, hogy minden fotózás személyre szabott legyen. Portfóliónkban olyan képeket találsz, amelyek nem csupán egyszerű fotók, hanem történeteket mesélnek el, azt a pillanatot örökítjük meg, ami örök emlékké válhat.

Fotó szolgáltatás

Képek, amelyek kifejeznek

Egy kép többet mond ezer szónál. Képeink által szeretnénk kifejezni az érzelmeket, a szépséget és az egyediséget. Legyen szó portréfotókról, tematikus sorozatokról vagy bármilyen kreatív elképzelésről, célunk az, hogy olyan képeket készítsünk, amelyekben a történeted életre kel.

A kreatív fotózás során különös figyelmet fordítunk a helyszínek kiválasztására, hiszen az adott helyszín sokat hozzáadhat egy fotósorozat egyediségéhez és atmoszférájához. Városi környezetek, idilli tájak, egyéni kívánságok – mi rugalmasan alkalmazkodunk a különleges helyszínigényekhez.

Arra törekszünk, hogy örökké emlékezetes pillanatokat rögzítsünk a Nagy napotokról! Megörökítjük az esküvő minden fontos pillanatát, kezdve az előkészületektől egészen a ceremóniáig és a fogadásig. Kreativitásunk révén olyan képeket készítünk, melyek visszaadják boldogságotokat, szerelmeteket és az esküvő varázsát. Az elkészült képeket gondosan válogatjuk és szerkesztjük, hogy azok megőrizzék az esemény minden szépségét.

Célunk, hogy olyan képeket készítsünk, melyek a család életének fontos részét képezik és évek múltával is mosolyt csalnak az arcokra. Digitálisan vagy nyomtatott formában, az elkészült képek átadják a család emlékeit generációkon keresztül. Fotózásunk során arra törekszünk, hogy együttműködésünk egy kellemes, kényelmes és szórakoztató élmény legyen minden család számára. Rugalmasak vagyunk az igényekkel kapcsolatban és nyitottak vagyunk minden kreatív elképzelésre. Ha gyermekes családról van szó, a gyerekek kényelme és a játékos hangulat elengedhetetlen. Tapasztaltak vagyunk a gyerekekkel való munkában, így játékos módon örökítjük meg a legédesebb pillanatokat.

A marketing és reklám célú fotózás során olyan képeket készítünk, melyek az üzleti üzenetet és brandet erősítik, legyen szó termékekről, eseményekről, vagy promóciós anyagokról. Célunk az, hogy az üzleti profilokat és az egyedi cégképet megjelenítsük a képeken keresztül. Kreatív videók, prezentációk, céges bemutatók és marketing videók céljából professzionális videós szolgáltatást kínálunk.

Dolgozzunk együtt

Lépj velünk kapcsolatba!