logo
logo

Lépj velünk kapcsolatba

Awesome Image Awesome Image

Óföldeáki.hu

  • KategóriaWebfejlesztés és arculattervezés
  • MegrendelőNet-Tészta Kft.
  • Honlap eléréseofoldeaki.hu
Awesome Image

Tészták és hozzávalók! A kiváló minőség elengedhetetlen!

Ünnepeljük együtt a Net-Tészta Kft. digitális átalakulását és új arculatát, melyet teljes szívvel és szakértelemmel terveztünk meg!

Webshop Élmény: Az új webshopunk, melyet a WordPress alapján egyedi sablonnal hoztunk létre, nem csak lenyűgöző dizájnnal büszkélkedhet, hanem kiváló funkcionalitással is rendelkezik. Az online vásárlás most még egyszerűbb és intuitívabb a Net-Tészta Kft. vásárlói számára.

Szállítási Rugalmasság: Ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálására kialakítottunk egyedi szállítási módszereket, beleértve a Foxpostot, valamint a GLS és DPD futárszolgálatokat is. Ezzel biztosítjuk, hogy a Net-Tészta Kft. által kialakított széles ügyfélkört teljeskörűen és hatékonyan szolgálhassuk ki.

Online Fizetési Megoldás: A Barion rendszer integrálásával gondoskodtunk az online bankkártyás fizetés lehetőségéről, biztosítva ezzel a gyors és biztonságos tranzakciókat.

Adatmigráció És SEO Optimalizáció: A régi webshopról sikeresen migráltuk a már meglévő információkat, beleértve a felhasználókat, hírlevélre feliratkozottak adatait, termékeket és így tovább. Az új rendszerünk reszponzív és optimalizált SEO szempontból, hogy a Net-Tészta Kft. online jelenléte a keresőkben is kiemelkedő legyen.

Portfolio Image

Egyedi Arculat

Logótervezés: A Net-Tészta Kft. márkaidentitását az alapoktól építettük fel egy egyedi logóval, mely magában hordozza a vállalkozás szellemiségét és elkötelezettségét. Webdesign: A webshop tervezésénél a funkcionalitás és esztétika összhangját tartottuk szem előtt. A reszponzív webdesign nem csak esztétikus, de biztosítja, hogy az oldal látogatói minden eszközről kényelmesen böngészhessenek. Az intuitív felépítés és az átgondolt navigáció segíti a vásárlókat a könnyű és élvezetes böngészésben. Brossúra Tervezés: A Net-Tészta Kft. termékeinek és szolgáltatásainak bemutatására egyedi brossúrát terveztünk. A kreatív elrendezés és a minőségi képek összefonódnak, hogy az ügyfelek számára élménnyé tegyék a vállalkozás megismerését. A brossúra a márka egyedi hangulatát hozza át és tükrözi a minőséget. Termékfotók: A termékekről készült fotók nem csupán bemutatják azokat, hanem egyúttal megteremtik az érzést, amit a Net-Tészta Kft. termékei kiváltanak. A kreatív fényképezési megközelítésünk és a termékek legjobb oldalát mutató kompozícióink segítenek kiemelni a termékek egyediségét és minőségét.

Portfolio Image
Webfejlesztés és Grafikai Tervezés - Uptonet Design Webfejlesztés és Grafikai Tervezés - Uptonet Design

Az Egyedi Arculat kialakításában minden részletre figyeltünk, hogy a Net-Tészta Kft. ne csak vállalkozás legyen, hanem egyedi és emlékezetes élmény is a vásárlók számára. Az egyedi logó, webdesign, brossúra és termékfotók együtt alkotják a Net-Tészta Kft. digitális személyiségét, mely kiemelkedik a versenytársak közül.