logo
logo

Lépj velünk kapcsolatba

Awesome Image Awesome Image

Innovatív Sportok Egyesülete

  • Kategória Grafikai tervezés és Rendezvény fotózás
  • Ügyfél Pole Magic Rúdtánc Stúdió
  • Időpont 2023.07.01
Awesome Image

Légtorna Gála Hódmezővásárhely

Az Uptonet Design csapat örömmel vállalta, hogy részt vegyen az Innovatív Sportok Egyesülete által szervezett Légtorna Gála Hódmezővásárhely rendezvény teljes grafikai tervezésében és fotózásában. Az esemény, melyet 2023. július 1-jén tartottak, kiváló alkalmat nyújtott arra, hogy megmutassuk kreativitásunkat és professzionalizmusunkat.

A gála megrendezésének kezdetén Bartyikné Oláh Gabriella, az Innovatív Sportok Egyesületének képviselője keresett meg minket, hogy elkészítsük számukra a rendezvény teljes grafikai anyagát. Felkérését nagy örömmel fogadtuk, és elkezdtük munkánkat azon céllal, hogy olyan vizuális megjelenést teremtsünk, mely tükrözi az esemény dinamizmusát és lendületét.

  • + Grafikai Tervezés
  • + Social Media Grafika
  • + Meghívó
  • + Emléklap
  • + Plakát Tervezés
  • + Rendezvényfotózás
Portfolio Image

Vizuális Identitás

A tervezés folyamán készítettünk meghívókat, plakátokat, emléklapokat és jegyeket, melyek figyelemfelkeltő és vonzó designnal rendelkeztek, és magukban hordozták a légtorna dinamizmusát és mozgását. A grafikai anyagok létrehozása során kiemelt figyelmet fordítottunk a részletekre és a rendezvény hangulatára, hogy minden egyes elem tökéletesen illeszkedjen a gála karakteréhez. Emellett vállaltuk azt is, hogy elkészítjük a rendezvény social media felületeire szánt grafikákat, melyek segítségével az eseményről való kommunikáció még hatékonyabb és vonzóbb lehetett a közönség számára.

Portfolio Image
Webfejlesztés és Grafikai Tervezés - Uptonet Design Webfejlesztés és Grafikai Tervezés - Uptonet Design

A gála napján magas színvonalú fotózást biztosítottunk, hogy minden résztvevőről és fellépőről profi fényképeket készítsünk. Az esemény fényképei nem csupán dokumentálták a gála pillanatait, hanem élettel teli, lenyűgöző képekként is szolgáltak, melyek hozzájárultak az esemény emlékezetességéhez és további népszerűsítéséhez. Csapatunk örömmel és elkötelezettséggel dolgozott az Innovatív Sportok Egyesülete számára és büszkék vagyunk arra, hogy részt vehettünk ebben a lenyűgöző eseményben, amely emlékezetes élményeket nyújtott mind a résztvevők, mind a szervezők számára.